Verpleegkundige Topzorg

Verpleegkundige Topzorg brengt kwalitatief hoogwaardige zorg bij mensen thuis. Duurzame en betaalbare zorg, het model voor de toekomst. Transmurale samenwerking tussen professionals.

Informatie voor patienten Informatie voor professionals

Informatie voor patiënten

Informatie voor patiënten

Om ook in de thuissituatie de beste zorg te garanderen, stelt Verpleegkundige Topzorg hoogopgeleide verpleegkundig specialisten op het gebied van wondzorg ter beschikking als coach en adviseur van wijkverpleegkundigen, huisartsen en verpleeghuizen.

Werkwijze

Als u een complexe wond heeft die moeilijk geneest, moet uw (wijk)verpleegkundige of uw arts Verpleegkundige Topzorg inschakelen. De Verpleegkundig Specialist van Verpleegkundige Topzorg doet samen met uw eigen (wijk)verpleegkundige de intake en samen stellen zij een behandelplan op.

De (wijk)verpleegkundige blijft dagelijkse zorg bij u uitvoeren en de Verpleegkundig Specialist ondersteunt op het gebied van wondverzorging.

Vergoeding

De zorg van Verpleegkundige Topzorg wordt volledig voor u vergoed door de zorgverzekeraar. Er zijn voor u geen extra kosten aan verbonden.

Kwaliteit

Al onze Verpleegkundig Specialisten zijn expert op het gebied van wondverzorging en hebben dus veel ervaring. Zij werken volgens landelijk geldende richtlijnen. De Verpleegkundig Specialisten kunnen onderling en met uw huisarts of specialist overleg voeren over de behandeling van uw wond. Indien nodig wordt u (terug) verwezen naar een specialist.